Heb je een vraag? Bel ons: +31 (0)6 120 887 43

Camera installaties

Een camera installatie kunt u voor heel veel doeleinden gebruiken. Buiten dat inbrekers het niet fijn vinden om gefilmd te worden, kunt u meerdere plekken vanaf één locatie tegelijkertijd in de gaten houden. Tevens is het ook mogelijk om uw camera installatie te koppelen aan bijvoorbeeld uw toegangscontrolesysteem of elektronische inbraakinstallatie.

Onze camera installaties worden, afhankelijk van de situatie, op een recorder of server aangesloten. De recorder of server zorgt ervoor dat de beelden opgenomen worden en dat u de beelden via uw telefoon, tablet of computer live kunt zien of op een later moment terug kunt kijken.

Een goed werkende camera installatie is afhankelijk van een aantal factoren. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en voorzien u daarbij van een passend advies. Als wij de situatie en uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij over tot het maken van een beveiligingsplan en vrijblijvende offerte voor uw camera installatie. Wij leveren, monteren en onderhouden voor u de camera installatie, zodat u gebruik kunt maken van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem.