Heb je een vraag? Bel ons: +31 (0)6 120 887 43

Brandmeldinstallaties

Een branddetectie-ontruimingssysteem werkt 24 uur per dag en zorgt ervoor dat een beginnende brand snel ontdekt kan worden. Een branddetectie-ontruimingssysteem heeft als doel een beginnende brand snel en betrouwbaar te detecteren. Op deze manier kan er snel actie worden ondernomen om iedereen in veiligheid te brengen, waardoor ongevallen en/of schade ten gevolge van brand beperkt of voorkomen kunnen worden.

Het detecteren/melden van brand door een detector of handmelder dient dus altijd gevolgd te worden door acties die gericht zijn op de beperking van ongevallen en schade en op de bestrijding van de brand. Een branddetectie-ontruimingssysteem kan overal worden toegepast waar een snelle detectie van brand is gewenst. Het type systeem en het projecteren hiervan is van groot belang.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een passend advies en bieden u graag een vrijblijvende offerte aan voor het installeren en certificeren van uw branddetectie-ontruimingssysteem.